Uneori vrem sa facem bine pentru altii, ptr cei de langa noi, poate mai putin norocosi. Asa a decis Jacob Hausmann ca pe 30 noiembrie de Sf. Andrei sa vanda “Ratatouille” in fata restaurantului sau, in scop caritabil, ptr modica suma de 5 lei.  Probabil a fost emotionat dar cu inima deschisa .

Ratatouille este o mancare de legume, ca o tocanita, foarte gustoasa. Credeti-ma pe cuvant, ptr ca am cumparat si eu si am mancat-o acasa unde a ajuns inca foarte fierbinte, deoarece o livra in recipiente de plastic care pastreaza temperatura. La acest mic pachetel aveai inclusa painea, impreuna cu tacamurile de unica folosita, plus servetel. Descriu toate acestea ptr a intelege ca scopul a fost cu adevarat caritabil, avand in vedere cheltuielile adiacente ingredientelor folosite la prepararea mancarii.

 

Pe langa faptul ca restaurantul este situat pe Str. Franceza unde-i permanent un trafic pietonal consistent, este situat chiar in fata  bisericii Sf. Anton. Asa ca, dupa slujba de seara au inceput sa apara clientii.

Trebuie sa recunosc ca daruirea dovedita de D.nul Hausmann in aceasta zi este demna de aplaudat. A servit pe toata lumea, indiferent de erau imbracati in costum sau in hainute  uzate, cu acelasi zambet si amabilitate. Un “mic” amanunt: oamenii sarmani nu au platit niciun leu.

Consider ca Jacob si Crenguta Hausmann merita un BIG LIKE pentru aceasta initiativa, care nu este unica de acest gen din viata lor. O fac mereu, fara sa se laude si fara sa astepte nimic in schimb. Continuati oameni buni!